Ce spun apropiații Alexandrei Stan despre bătaia primită de la Marcel Prodan

10-11-alexandra-stan-cata_8e8cc974a7
10-11-alexandra-stan-cata_8e8cc974a7

În povestea scandalului iscat între Alexandra Stan și Marcel Prodan, “punctat” cu o bătaie cruntă pe care artista a încasat-o de la managerul și iubitul ei, se scriu în fiecare zi noi capitole. Alexandra susține că a ajuns sacul de box al bărbatului care o impresariază pentru vreo 40.000 de euro, însă apropiații acestora vorbesc și despre o idilă care, de ceva vreme, se înfiripase între cântăreață și unul dintre membrii echipei muzicale.

Autor: Sorina Ceugea

[caption id="attachment_332033" align="alignleft" width="310"] www.libertatea.ro[/caption]

Faptul că Alexandra nu se hotărăște odată să-l reclame la Poliție pe impresarul-iubit-bătăuș pentru tratamentul inuman la care a supus- o acum aproape o săptămână pare să fie explicat și de noile informații pe care jurnaliștii le-au aflat în exclusivitate de la persoane din anturajul celor doi.

În urmă cu vreo câteva luni, artistei i s-ar fi aprins călcâiele după unul dintre membrii echipei muzicale, un instrumentist pentru care tânăra ar fi fost în stare să-i dea papucii lui Prodan. Presupusa aventură a artistei pare să nu fi fost pe placul unora dintre amicii din trupă care, fideli bărbatului care-i asigura contracte cântăreței și aducea bani și pentru membrii echipei, ar fi avut grijă să-i toarne totul lui Marcel Prodan.

Vor fi audiați toți din studio

Presat de datoria de aproape 40.000 de euro (onorarii neachitate în urma unor concerte) invocată de Alexandra şi măcinat de gândul că un coleg de studio trăiește o poveste de amor cu iubita sa, Marcel Prodan a cedat nervos. A stâlcit-o în bătaie pe cântăreață, care a ajuns la spital cu un ochi aproape închis din cauza loviturilor, dar și cu multe răni pe corp.

A urmat apoi o săptămână grea pentru Alexandra Stan care, de la acuze dure aduse bătăușului, a schimbat registrul, mânată probabil de remușcările din spatele poveștii de dragoste despre care vorbesc apropiații săi și, surprinzător, a lăsat să se înțeleagă că-l iartă pe Prodan.

În perioada care va urma, toți cei care lucrează la studioul respectiv, oameni care au avut și au legătură cu cei doi, vor fi citați pentru a fi audiați. Avocatul vedetei a cerut să fie verificate şi anumite înscrisuri. După mai multe zile petrecute pe patul de spital, Alexandra a fost externată ieri după- amiază. Părinții ei au fost cei care au venit să o ia acasă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel