Ce spun animalele de companie despre personalitatea ta

animale_companie
animale_companie

Preferința pentru un anumit animal de companie poate spune multe despre personalitatea oamenilor, după cum arată anumite studii americane, scrie Majoritatea respondenților au recunoscut că au o preferință pentru câini sau pisici. Preferința pentru câini, ca animale de companie, fiind dominantă, în timp ce doar 12% au afirmat că nu au nicio preferință.

1. Seriozitatea. Studiile au arătat că persoanele care preferă câinii sunt mult mai conștiincioase decât persoanele care preferă pisicile.

2. Persoanele iubitoare de câini au obținut scoruri mai mari pentru următoarele trăsături de personalitate: auto-disciplinare, simtul datoriei, responsabilitate, planificare, organizare. Trăsături precum: entuziasmul, optimismul, extraversiunea au fost mai bine reprezentate în cazul iubitorilor de câini.

3. Iubitorii de câini s-au dovedit mult mai extrovertiți decât iubitorii de pisici.

4.Deschiderea spre noi provocări. Iubitorii de pisici s-au dovedit a fi mult mai deschiși spre a accepta lucruri noi, conform studiului. Aceștia au obținut un scor mai mare la trăsături precum: curiozitate, creativitate, simț artistic, gândire nonconformistă.

5.Capacitatea de a atrage simpatia. Persoanele care iubesc câinii sunt mai agreabile și au o capacitate mai mare de a se face plăcute, simpatizate, arată studiile. Acestea au obținut un punctaj mai mare pentru următoarele trăsături: amabilitate, altruism, încredere, afectivitate.

6. Factorul nervos. Iubitorii de pisici s-au dovedit mult mai sensibili la factorii externi. Ei au obținut un scor mai mare în ceea ce privește: capacitatea de a se stresa ușor, anxietatea, îngrijorarea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel