Ce se întâmplă cu telefoanele mobile ale concurenților de la Survivor România

Cine vor fi concurenții SURVIVOR din acest sezon, de la PRO TV. ”Chiar mi-ar plăcea să câștig" / Foto: Captură video
Cine vor fi concurenții SURVIVOR din acest sezon, de la PRO TV. ”Chiar mi-ar plăcea să câștig" / Foto: Captură video

Ce nu se vede dincolo de micul ecran, sunt condițiile extrem de dure în care concurenții sunt nevoiți să trăiască și să să descurce în toată perioada competiției.

Iar atunci când vine vorba despre igiena personală, concurenții sunt nevoiți să se descurce fără săpun, șampon sau gel de duș, aceștia spălându-se în Ocean, conform Can Can.

În plus, concurenții nu au acces la telefoanele personale, la intrarea în concurs telefoanele acestora fiind luate de către echipa tehnică fiind înapoiate abia la finalul compatiției.

Concurenții dorm sub cerul liber

Nu au haine sau condiții de igienă, și, mai mult decât atât, nici condițiile de dormit nu sunt unele prea bune. ”Atunci când ploua, dormeam așa în ploaie. Nu este nimic fake, este fix cum se vede la televizor, nu avem WC-uri, mergem în junglă, nu avem hârtie igienică, ci folosim frunze. Nu avem decât apa mării în care ne spălăm, însă tot împuțiți suntem…”, declara Simona Hapciuc, într-un live făcut anul trecut.

VEZI ȘI: Condiții dure pentru concurenții Survivor România. ”Nu există toaletă sau ceva improvizat”

Participanții de la ”Survivor România” au condiții dure. Aceștia nu au acces la produse de îngrijire sau hârtie igienică, ei trebuie să improvizeze când merg la toaletă.

Concurenții care s-au aflat sau se află acum în jungla din Republica Dominicană au parte de condiții foarte grele. Nu beneficiază de produse de îngrijire cum ar fi: șampon, balsam, săpun, lamă de ras, trusă pentru unghii etc. Nici măcar hârtie igienică nu au la dispoziție, ei trebuie să improvizeze când merg la toaletă. Mulți se folosesc de frunze, conform Spynews.

Simona Hapciuc: ”Nu există toaletă sau ceva improvizat”

Simona Hapciuc, fostă concurentă din tabăra Faimoșilor, povestea anul trecut că nici măcar un WC improvizat nu au în jungla de la ”Survivor România”.

”Nu există toaletă sau ceva improvizat care să semene a WC așa cum aveau concurenții de la Exatlon, ci fiecare merge undeva departe în junglă. De hârtie igienică nici nu poate fi vorba, ci frunza este principalul instrument de utilizare, iar situația în ce privește ploile este dezastruoasă. Acel acoperiș improvizat pe care îl au nu este bun de nimic deoarece apa trece prin el ca prin brânză”, declara Simona Hapciuc, anul trecut.

Atât Faimoșii, cât și Războinicii se spală în mare, cu apa aceea sărată, iar hainele le spală tot în mare și le agață pe bârnă, la uscat. Dar sarea rămâne îmbibată atât în piele, cât și în haine, devenind, la un moment dat, un disconfort.

Acestea sunt regulile show-ului, iar cei care au ales să semneze contractul înainte de a participa în acest concurs, știau la ce să se aștepte. În unele zile, concurenții se pot lupta pentru produse de îngrijire, însă acestea pot fi câștigate decât o singură echipă. Iar cealaltă va trebui să sufere în continuare și să continue rutina de îngrijire, în mare.

Concurenții de la Survivor nu au acoperiș deasupra capului

De asemenea, concurenții nu se pot spăla pe dinți cu periuță și pastă. De obicei se folosesc bețișoare de bambus pe post de perie sau ață dentară. Nici condițiile de dormit nu sunt unele prea bune. Concurenții nu au acoperiș, iar dacă începe ploaia nu au unde să se adăpostească.

”Atunci când ploua, dormeam așa în ploaie. Nu este nimic fake, este fix cum se vede la televizor, nu avem WC-uri, mergem în junglă, nu avem hârtie igienică, ci folosim frunze. Nu avem decât apa mării în care ne spălăm, însă tot împuțiți suntem…”, mai declara Simona Hapciuc, într-un live făcut anul trecut.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel