Ce s-a scris, de fapt, pe certificatul de DECES al Mădălinei Manole. Povestea DURĂ a "fetei cu părul de FOC"

S-au împlinit zece ani de la moartea Mădălinei Manole. Iată ce s-a scris pe certificatul ei de deces.

Pentru familia Mădălinei Manole, ziua de 14 iulie are un puternic impact emoțional. Dacă pe 14 iulie 1967 se năștea, pe 14 iulie 2010 aveau să afle că aceasta a murit, lăsând în urmă un copil, un soț și mii de fani șocați pe buzele cărora rămăsese doar întrebarea "De ce".

Ei bine, deși moartea ei a trezit nenumărate controverse în spațiul public și conflicte uriașe între membrii familiei, autoritățile au făcut lumină în cazul artistei. 

Ce scrie în certificatul de deces al Mădălinei Manole

Imediat după deces și după speculațiile dure, Parchetul Tribunalului Bucureşti primea la dosarul decesului Mădălinei Manole certificatul medico-legal de la Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici”. Certificatul medico-legal atesta fără nicio reținere faptul că artista s-a sinucis cu un insecticid extrem de toxic.

Conform unor surse, nedovedite, Mădălina ar fi fost consumatoare de stupefiante, dar medicii legişti au respins consumul de droguri, spunând că nici măcar alcool nu a fost găsit în corpul artistei, citează playtech.ro

Citește și: Dan Negru, mesaj cutremurător: "Noi suntem CRIMINALII". ZECE ani fără Mădălina Manole

Scrisoarea sfâșietoare lăsată de fata cu părul de foc

„Sunt o neputincioasă, o nevrednică, o complexată, am un milion de defecte şi astea mă fac să mă gândesc că trebuie să mă opresc aici! Nimeni altcineva nu e vinovat de starea mea, doar eu! Voi toţi mă iubiţi şi mi-aţi arătat asta, mereu. Şi totuşi eu gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa! Mi-a dăruit Dumnezeu cel mai frumos şi curat suflet din lume, Puiu al meu, cel mai mare şi minunat dar, copilaşul nostru; cei mai buni şi sacrificaţi părinţi din lume, frate drag, nepoţi dragi, rude, prieteni, atâta lume cu suflet curat în jurul meu.

Nu le merit, nu ştiu ce să fac să am gijă de ele, cum să am grijă de ele, cum să le fiu de folos. Sunt de neiertat, mă gândesc la voi toţi, dar şi la ce să fac să nu mai fiu. Pui mic să rămână o perioadă la Botoşani, cu mama şi tata. Poate mă va ierta, mai târziu! Când va fi mare! Şi ai mei scumpi să ma ierte, atât pot să gândesc, am ajuns aici numai din vina mea! Şi să-l iubească mult pe Puiu, rămâne sufletul meu. Pentru tot ce a făcut pentru mine, pentru sufletul lui”, scria Mădălina Manole în scrisoarea de adio.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel