EXCLUSIV  Ce s-a întâmplat când l-am sunat pe Cornel Galeș după știrea că a murit

Cornel Galeș
Cornel Galeș

Informația apărută în presă conform căreia Cornel Galeș, soțul Ilenei Ciuculete, a murit, a șocat pe toată lumea.

Pentru a verifica știrea, l-am sunat pe Cornel Galeș. Din păcate, a intrat căsuța vocală. Ultima activitate în online a avut-o pe WhatsApp la ora 02:32. De atunci, nu a mai fost înregistrată nicio activitate pe telefonul mobil.

(w670) 

Oamenii au fost sceptici că Cornel Galeș a murit din cauza faptului că nu au apărut foarte multe informații despre acest subiect. S-a spus că a murit într-un accident din mașină, dar dat fiind faptul că bărbatul se afla în Spania, datele care apar nu sunt atât de multe. Apropiații săi încă speră că este un fake news. Cu toate acestea, după cum puteți observa, nu poate fi găsit la telefon, iar activ online a fost la ora 02:32.

În orice caz, apropiații lui Cornel Galeș au confirmat tragedia. Din păcate, rude apropiate nu mai are. După moartea Ilenei Ciuculete, rămăsese singur. De asemenea, prietenii săi au transmis, pe Facebook, zeci de mesaje de condoleanțe. Nimănui nu-i vine să creadă că Cornel Galeș s-a stins la doar 60 de ani.

Cornel Galeș se îndrepta spre o familie de români, pentru a sărbători 1 Decembrie. Soțul Ilenei Ciuculete nu purta centură, impactul a fost extrem de puternic și astfel, s-ar fi produs pe loc decesul, informează România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel