Ce relație au Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu atunci când nu se află în luminile reflectoarelor

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu surprind telespectatorii cu voia lor bună de pe micile ecrane, însă puțini știu care este relația dintre cei doi atunci când nu mai sunt în luminile reflectoarelor.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu formează printre cele mai îndrăgite perechi de prezentatori. Cei doi sunt mereu cu zâmbetul pe buze și bucură telespectatorii cu replicile lor savuroase. Artiștii au uimit cu aparițiile lor de-a dreptul memorabile din cadrul emisiunilor în care au participat până acum.

De-a lungul timpului, oamenii s-au întrebat care este relația dintre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu atunci când sunt departe de luminile reflectoarelor. Solistul de la Alb-Negru a răspuns la această curiozitate a fanilor printr-un interviu pentru viva.ro. Prezentatorul de la Prețul cel bun a dezvăluit că se înțelege foarte bine cu colegul său și dincolo de camerele de filmat. „Relația mea cu Liviu este una foarte bună, atât în fata camerelor de luat vederi, cât și în spate, pentru că noi suntem nişte oameni foarte transparenţi. Sigur că, atunci când nu avem proiecte comune, ne vedem mai rar, pentru că proiectele comune ne țin împreună luni de zile, săptămâni întregi în care filmăm. Aşa că, în momentul în care încheiem un proiect, fiecare dintre noi îşi ia câte un răgaz de câteva zile, o săptămână-două în care stă cu familia, stă fiecare în liniștea lui. Apoi începem să ne sunăm, bineînțeles, vorbim despre tot felul de chestii, pentru că noi mergem la evenimente împreună, prezentăm evenimente și tot felul de alte lucruri în afară de proiectele de televiziune, iar pe urmă sigur că ne vedem, ne vizităm, mergem unul la celălalt. În ultima vreme, ne-am vizitat un pic mai rar, de când cu pandemia, dar în mare parte relația noastră este una foarte bună și în afara camerelor și a studiourilor.”, a mărturisit Andrei Ștefănescu, conform sursei citate mai sus.

Întrebat despre diferențele dintre ei, a spus că el este mai calm, în timp ce Liviu Vârciu este o fire mai agitată.

Scărlătescu și iubita acestuia, Doina Teodoru, prima apariție la TV. Replică pentru Vârciu

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru și-au luat prin surprindere fanii, bucurându-i cu prima apariție televizată în calitate de cuplu. Îndrăgitul chef a făcut chiar și dezvăluiri surprinzătoare.

În ediția 61 a emisiunii „Prețul cel bun” de la Antena 1, ediție dedicată Paștelui, spectatorii și telespectatorii au avut surpriza să îl vadă pe Cătălin Scărlătescu apărând alături de iubita lui, Doina Teodoru, pe care mulți au cunoscut-o după aparițiile sale savuroase din cadrul emisiunii iUmor. Până acum, cei doi au fost extrem de discreți în privința relației lor și nu s-au afișat împreună, nici în viața reală, și nici în mediul online. 

„Deci, tu îi iei la roast sau la mișto și ei se bucură?! Pe Cătălin îl iei la roast?”, a dorit Liviu Vârciu să afle. „Uneori, da”, a glumit Doina Teodoru. „Cum să mă ia la mișto, când eu sunt mișto?!”, a fost reacția imediată a lui Cătălin Scărlătescu, notează a1.ro.

Mai târziu, când îndrăgitul chef a ghicit costul unui produs prezentat la „Prețul cel bun”, acesta a venit alături de Liviu Vârciu și așa au ieșit la iveală detalii savuroase. „Spune-mi, că-s tare curios, cum ai hotărât tu să te cumințești”, a întrebat prezentatorul show-ului.

„O voce! O voce și o floare! Uite, ceva de genul: Ieși acasă!”, a spus Scărlătescu.

„Altă variantă nu aveai. Erai singurul bărbat pe care îl invidiam! M-am oprit eu, s-a oprit Andrei, s-a oprit Pepe, s-a oprit Fodor, băi, dar ce caută Scărlătescu ăsta, de nu vrea să se mai oprească!?

„Am și eu o vârstă”, a răspuns Cătălin Scărlătescu, spre surprinderea tuturor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel