Ce preferă Pepe în locul declarațiilor din procesul vrăjitoarelor cu Zăvoranu

pepe
pepe

Pepe, Andreea Tonciu și Sânziana Buruiană  au fost citați ieri în calitate de martori în dosarul în care sunt anchetate vrăjitoarele Vanessa și Melisa. Oana Zăvoranu le-a reclamat că ar fi înșelat-o cu aproape 450.000 de euro, "într-un moment de slăbiciune”.

Citat la Judecatoria Buftea chiar de ziua lui de nume, Ionuț Pascu, Pepe a preferat să sărbătorească cu familia și să schimbe pamperși. Iar pentru că Pepe nu s-a prezentat niciodată până acum la termene, instanța a decis să-l aducă cu mandat.

Norocul artistului a fost că ședința a fost mutată pentru 8 februarie pentru că unul dintre avocații care trebuia să țină o pledoarie a rămas înzăpezit. Însă, chiar și-așa, Pepe nu a părut interesat de întâlnirea de gradul zero care i se pregătea cu vrăjitoarele.

"Eu am sărbătorit, pentru că a fost ziua mea, și am stat cu fetița, i-am schimbat pamperșii. Pentru data de 8 februarie nu am primit încă o citație, dar dacă voi fi liber atunci mă voi duce. Dar sper să nu primesc!”, a declarat Pepe pentru Cancan.

 Nici Andreea Tonciu sau Sânziana Buruiană nu s-au prezentat în fața judecătorilor din diverse motive. Andreea susține că nu a primit nicio citație, iar Sânziana, cel mai probabil, este plecată în vacanță, pentru că nu a putut fi contactată.

 Vrajitoarea Vanessa este judecată în libertate, dar cu interdicție de a părăsi localitatea Chitila, unde aceasta are domiciliul, în timp ce vrăjitoarea Melissa, și cei doi complici, Sava Craiff Buzea și Ion Constantin sunt în arest.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel