Ce mănâncă Diana Pârvu, știristă Kanal D, pentru a arăta perfect

Arată din ce în ce mai bine și investește cât poate în imaginea ei. Diana Pârvu a descoperit “Codul fericirii”, rubrică din cadrul Știrilor Kanal D, pe care o realizează și o prezintă în fiecare sâmbătă la postul TV menționat. 

Pentru că face audiență bună și este urmărită de fani, Diana Pârvu care are pe mână și rubrica ”Meteo” a început să fie întrebată din ce în ce mai des cum se menține în formă și ce face de are aceeași siluetă de invidiat. Simpatica prezentatoare a lămurit misterul printr-o declarație pe care a postat-o pe pagina sa de Facebook.

(oar_w460)

(oar_w460)

“Pentru că am tot fost întrebată vă răspund aici: Când vine vorba despre siluetă am niște reguli de la care nu mă abat, nu beau cafeaua cu zahăr dar mănânc o bucățică de ciocolată neagră cu arome și încerc pe cât posibil să nu mănânc pâine și făinoase. Nu trece zi fără să mănânc o ciorbă și o salată iar dulciurile sunt un must, le ador și nu aș renunța la prăjituri pentru nimic în lume. Nu sunt prietenă cu sportul așa că încerc să reglez totul din dietă”.

(oar_w460)

Diana Pârvu de la Kanal D nu este însă singură. Ea are o frumoasă relație cu Sergiu Negotiu Piloff, realizatorul rubricii “Test de vedetă” din cadrul emisiunii Teo Show, de la același post de televiziune. Este foarte probabil ca cei doi să meargă curând la altar. Cel puțin așa se zvonește…

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel