Ce le dorește Simona Gherghe celor care au criticat-o pentru materialul cu Ioana Tufaru

simona_gherghe
simona_gherghe

Realizatoarea emisiunii "Acces Direct" de la Antena 1, Simona Gherghe, trăiește un adevărat coșmar după imaginile difuzate cu fiica Andei Călugăreanu, Ioana Tufaru. "Mă rog pentru toţi să nu fie în situaţia mea, puși la zid și scuipați", le răspunde vedeta postului din Băneasa celor care au criticat-o dur pentru materialul difuzat la începutul acestei săptămâni.

"De două zile, mă simt ca în faţa unui pluton de execuţie. Ca şi cum cel mai mare Rău al României eu l-am făcut", a scris Simona Gherghe pe Facebook, sătulă să fie atacată din toate părţile.

"N-am să intru niciodată în jocul atacurilor pe Facebook. Nu-mi stă în fire să mă cert şi nici nu mai am energie, după zilele astea... Nu mi-a picat bine deloc acel material, am spus-o încă de atunci. Dar cei care voiau război n-au mai stat să asculte... Era prea mare dorinţa de a scuipa... Iar ceilalţi, mimetic, au făcut la fel, cei mai mulţi fără ca măcar să ştie ce s-a întâmplat. Mă rog pentru toţi! Să le fie bine, să nu fie niciodată în situaţia mea, de a fi puşi la zid şi "scuipaţi"... Dumnezeu le ştie mai bine şi o să ne liniştească pe toţi. Le mulţumesc tuturor celor care au înţeles că eu nu sunt aşa cum au vrut unii să mă plasmuiască", a adăugat realizatoarea emisiunii "Acces Direct", potrivit libertatea.ro.

După materialul cu Ioana Tufaru prezentat luni, fiica Andei Călugăreanu a apărut, marți, în platoul" Acces Direct" transformată total. Impresionată de schimbarea Ioanei Tufaru, Simona Gherghe cu lacrimi în ochi a încercat să se scuze pentru ceea ce s-a întâmplat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel