Ce înseamnă dacă obişnuieşti să mâzgăleşti inconştient hârtiile

Când mâzgălim, pixul este ghidat de subconştient, care deţine toate gândurile şi secretele şi preia controlul asupra comportamentului pe care îl avem, scrie noobz.ro.

Figuri ale oamenilor

Dacă desenezi omuleţi, cel mai probabil te simţi nesigur şi neajutorat sau încerci să scapi de anumite resposabilităţi. Dacă desenezi feţe, indiferent dacă ele sunt zâmbăreţe sau triste, eşti instabil emoţional şi simţi nevoia de a te izola de restul lumii.

Ochi

Când desenezi ochi, îţi dai de gol personalitatea. Dacă aceştia sunt mari, cei din jur pot înţelege că eşti o persoană care se lasă purtată de val, în vreme ce ochii care se uită fix într-un punct simbolizează sentimentul că cineva te urmăreşte. Ochii închişi indică refuzul de a te uita înăuntrul tău.

Semnătura

Spune despre tine dacă eşti egocentric sau arogant. Dacă îţi notezi semnătura frecvent, fără să conştientizezi asta, în timpul unei conversaţii sau când încerci să rezolvi o problemă, trădezi faptul că ai o personalitate egocentrică.

Stele

Îţi place să fii în permanenţă în centrul atenţiei. Vrei ca toată lumea să fie cu ochii pe tine când intri într-o încăpere, iar dacă treci pe hol pe lângă cineva, trebuie să te asiguri că ai reuşit să îl faci să îşi întoarcă capul după tine. De asemenea, dacă desenezi stele, ar putea fi un semn că suferi de depresie.

Flori, nori şi soare

Dacă te găseşti vorbind la telefon şi desenând flori şi soare, acest lucru indică faptul că eşti mulţumit de modul în care decurge discuţia şi vezi viitorul în haine albe. Aceste însemne dezvăluie o atitudine pozitivă şi faptul că eşti într-o stare de spirit nemaipomenită.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel