Ce face Gigi Becali dacă aude pe cineva că înjură. Dumitru Dragomir: Am pățit-o!

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

Dumitru Dragomir a drăcuit în direct și și-a amintit cum a reacționat Gigi Becali când a făcut-o de față cu el, într-o situație asemănătoare. 

"Bă, i-am zis odată, eram cu el la palat și și-a pus mâinile la urechi: "Băi, Mitică, te rog, nu mai vorbi. Nici prostii. Știi că eu…”, a povestit Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik. "Sunt mai colorat așa și, din două faze, nu există să nu spun ceva să te fac să zâmbești. Nu, la Gigi gata!”, a mai spus fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Cum reacționează Gigi Becali când aude cuvinte obscene

"Extraordinar! Poți să-i faci orice, numai să nu înjuri, să nu vorbești despre dogme. Să nu înjuri înjurături urâte. Cu mine, s-a ridicat și a plecat. S-a dus și s-a întors și a zis că "dacă mai înjuri de Paști, Dumnezei, nu mai vorbesc cu tine. Sau când te liniștești vin, vorbesc cu tine’”, a povestit Dumitru Dragomir.

"Dacă vorbești o prostie cu el la masă și îi e jenă să îți zică, se ridică și pleacă. Vine peste 10 minute. Dacă nu îi e jenă, se uită la tine urât și trebuie să încetezi. Eu înjuram la el în palat ca la ușa cortului și am pățit-o. M-a auzit o dată, m-a auzit de două ori… "Băi, Mitică, te rog eu din sufletul meu, nu vreau să mai aud înjurături." - "Păi tu nu mai înjuri?." - "Eu?! De ani de zile." Și nu înjură. Ține minte ce spun”, a mai spus acesta.

Vezi și:  Motivul pentru care Gigi Becali își conduce desculț mașina de lux

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel