Ce face acum brazilianca care și-a scos virginitatea la licitație

catarina-migliorini
catarina-migliorini

A creat controverse în urmă cu un an când a avut rolul pricipal, alături de un tânăr,  în documentarul “Virgins Wanted”. Deși filmul a fost demarat în mai 2010, în octombrie 2012, controversele au fost “încinse” de 780.000 de dolari, oferiți de un japonez în schimbul virginității Caterinei Migliorini. Acum, "Virgins Wanted" s-a transformat în reality show. 

Licitația pentru virginitatea Caterinei i-a schimbat viața tinerei brazilience, care a pozat în Playboy. Mai mult, “Virgins Wanted” este acum în reality show, iar regizorul filmului, Justin Sisley se gândește la un al doilea film "datorită numeroaselor emailuri pe care încă le primim de la virgine și de la potențiali licitatori, care caută virgine pe tot globul. Sunt cel puțin 50 de astfel de mailuri pe săptămână", a spus Sisley, potrivit perfecte.ro. "Este un serial acum", a spus regizorul, care a adăugat "Am semnat un contract cu un distribuitor global de programe TV".

El se gândește să creeze acum o adevărată franciză. Dacă luăm în calcul cererea și oferta, va fi un succes. Rămâne de văzut dacă unul la fel de controversat ca cel din 2012.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel