Ce culori și trenduri 2019 în tunsoare recomandă Adrian Perjovschi, hairstylist-ul vedetelor!

Hairstylist-ul Adrian Perjovschi a prezentat, într-un show inedit, aliniat la standarde internaționale, trendurile anului 2019 în tunsoare și culoare. “Change is fame”, un eveniment memorabil, a fost organizat chiar de ziua de naștere a acestuia.

“Mi-am dorit de foarte mult timp un astfel de show și mă bucur că am reușit. A fost o mare provocare! Am muncit cu toții enorm în ultimele luni, sunt tare mândru de echipa mea și promitem să surprindem în continuare”, spune hairstylist-ul vedetelor.

(oar_w460)

(oar_w460)

Gazda evenimentului a fost proaspăta mămică Adelina Pestrițu care este și o foarte bună prietenă a hairstylist-ulului, iar invitatul special a fost coregraful Rengle care și-a pus semnătura pe momentele artistice din show.  

(oar_w460)

(oar_w460)

Credit Foto: Marius Bărăgan

În ceea ce privește trendurile de culoare pentru 2019, hairstylist-ul recomandă: „Se poartă culorile calde, de toamnă, maro, arămiu, roșcat, iar galbenul este în mare vogă. Se poartă șuvițele pastel, blondurile platinate, cu reflexe pastel, balayage-ul se poartă în continuare. Dacă ești mai îndrăzneață poți opta pentru culori mai aprinse, mai puternice, vibrante și acestea îți conturează mult mai bine personalitatea. Dacă vrei să alegi un look mai cuminte, natural, ai o gamă largă de nuanțe atrăgătoare, dar care sunt oricum speciale datorită reflexelor lor. Pentru maro avem reflexe de mocca, pentru blond avem reflexe de bronz și caramel”, mai spune Perjovschi. 

(oar_w460)

(oar_w460)

Despre tunsorile care vor atrage toate privirile în noul sezon, Adrian Perjovschi spune: „Tunsoarea pixie este vedetă! Dacă ești curajoasă, încearcă pixie! Dacă nu, ai o gamă variantă de tunsori de la mediu spre lung, combinații de tunsori geometrice de bob sau foarte texturizate. Părul lung se poartă în continuare și merge pe drept sau în scări și îl poți accesoriza cu un breton”, a mai completat Adrian. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel