Ce cadou a primit Kate Middleton la primul ei Crăciun regal

kate
kate

Ducesa de Cambridge a sărbătorit primul ei Crăciun regal. La slujba oficiată cu ocazia Crăciunului la biserica din Sandringham,  prințesa Kate a captat atenția cu o pereche de cercei din aur cu diamante și citrin în valoare de 1.900 de lire sterline. Cerceii au fost dăruiți de prințul William, cu ocazia Crăciunului, susțin surse neoficiale, potrivit dailymail.

Împreună cu mai mulți membri ai familiei regale, printre care Regina, contesa de Wessex, prințul Charles, ducesa de Cornwall, prințul Harry, ducele de Cambridge, prințesa Eugenie și prințesa Beatrice, prințesa Kate a participat la serviciul religios organizat la biserica Sandringham cu ocazia Crăciunului.

Îmbrăcată într-o ținută superbă, completată cu o pălărie marca Jane Corbett și pantofi LK Bennet, prințesa Kate s-a bucurat de atenția celor prezenți la slujbă, care i-au admirat cerceii creați de designer-ul Kiki McDonough.

De arta designer-ului Kiki McDonough s-a bucurat și prințesa Diana, mama prințului William, precum și actrițe ca Rosamond Pike sau Emilia Fox.

Despre cerceii din aur cu diamante și citrin, a căror valoare se ridică la 1.900 de lire, și care au adăugat un plus de farmec aspectului deja minunat al prințesei Kate, observatorii regali și gurile rele de la palat susțin că ar fi fost darul de Crăciun al prințului William pentru soția sa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel