Ce boli mai avea AVICII. MULȚI oameni au aceste probleme de sănătate

Avicii, unul dintre cei mai cunoscuţi DJ de muzică electronică, a murit vineri la vârsta de 28 de ani în Oman. El a suferit de pancreatită acută, dar aceasta nu a fost singura problemă cu care s-a confruntat din punct de vedere al sănătății.

În 2016, Avicii a renunţat la turnee din cauza bolilor, iar în 2017 au apărut imagini cu artistul din spital. Acestea făceau parte dintr-un documentar filmat în perioada 2013-2016, care a surprins lupta DJ-ului cu stresul, anxietatea și boala.

O carieră de succes

Avicii, care a fost unul dintre vedetele electro cel mai bine plătite ani de zile, a câştigat aproape 15 milioane de dolari in 2016, potrivit revistei Forbes.

Suedezul a colaborat cu artişti cu stiluri diferite, cum ar fi Madonna, Coldplay şi David Guetta, şi a urcat de două ori pe locul al treilea în clasamentul celor mai buni DJ din lume în 2012 şi 2013, potrivit DJ Magazine.

"Avicii a fost un geniu şi un inovator în lumea muzicii, nu pot să cred că nu mai este cu noi, a reacţionat pe Twitter starul pop Charlie Puth.

[citeste si]

Fiul popularei actriţe suedeze Anki Lidén, Avicii şi-a lansat primele titluri în 2010, înainte de a cunoaşte o ascensiune meteorică. Hitul său "Levels", lansat în 2011, i-a adus două nominalizări la premiile Grammy.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel