Ce ar mânca Esca înainte să moară

Andreea Esca
Andreea Esca

Andreea Esca se declară o iubitoare a bucătăriei tradiționale românești. Vedeta Pro TV a declarat că nu poate renunța la găluștele cu prune, adăugând că îi place și salata de vinete.

"Daca m-ar întreba cineva ce-aș vrea să mănânc înainte să mor, aș mânca cartofi prăjiți cu un ochi deasupra, brânză rasă și salată de roșii", a declarat Esca

Andreea Esca s-a născut pe 29 august 1972. Este o jurnalistă româncă, ocupând poziția de realizator-prezentator în cadrul Știrilor ProTV. Este director editorial al revistei „The ONE”. Este căsătorită cu Alexandre Eram și are doi copii, Alexia și Aris.

VEZI ȘI: Andreea Esca: Aş vrea să ştiu şi eu cât câştig

 Andreea Esca se identifică cu ProTV, alături de care și-a început cariera la 1 decembrie 1995, printr-un salut rămas celebru, "Bună seara, România, Bună seara, București". Prezentatoarea mai apăruse la SOTI, la începutul anilor '90 și, ca mulți dintre angajații și vedetele ProTV, era o figură necunoscută publicului românesc. Esca a prezentat, constant, Știrile ProTV de la ora 19.00, de la înființarea ProTV, cu mici întreruperi datorate doar concediilor de maternitate sau de odihnă.

Andreea Esca recunoaște că nu este o fană a cumpărturilor, însă atunci când decide că trebuie să-și achiziționeze ținute vestimentare alege întotdeauna hainele după personalitatea ei.

Deși apare mereu la rubrica ”bine îmbrăcate”, Andreea Esca nu merge foarte des la shopping, ci își alege vestimentația spontan, fără să piardă mult timp. Criticii de modă au afirmat că vedeta Pro TV este foarte stilată, purtând mereu ținute rafinate, care o pun în valoare.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel