Ce a făcut Margherita, înainte să se urce la volan, în ziua accidentului. "Așa a aflat..."

Înainte de producerea accidentului din București, Margherita și Theodor au petrecut ceva timp împreună. Ce au făcut cei doi, înainte ca fata Clejanilor să se urce la volan.

"El pe Marga a cunoscut-o cu o săptămână în urmă, la studioul de înregistrare al unui producător muzical, este vorba despre fiul lui Dan Bittman. Nu știa că este fiica lui Ioniță și a Vioricăi de la Clejani, nu știa ce gen muzical cântă ea. De la ea a aflat de afacerea pe care Marga vrea să o deschidă, cu produse vestimentare. Așa a aflat Marga despre studiile pe care Teo le urmează la design.

"Nu i-a dat, nu a consumat"

Teo a venit de vreo două-trei ori la Ploiești, nu a stat toate cele șapte zile în București. Au fost separați căteva zile. În ziua accidentului au lucrat toată ziua, au muncit la mai multe logo-uri pentru sigla magazinului Margăi. Nu i-a dat, nu a consumat, nu a văzut-o să fi băut așa ceva. A luat niște medicamente pentru dureri menstruale”, a declarat Adrian Georgescu, avocatul  lui Theodor, la "Xtra Night Show", de la Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel