Ce a decis Antena 1 în privinţa iubitului Adelei Popescu, Radu Vâlcan

Antena 1 a luat o decizie în privința lui Radu Vâlcan, iubitul Adelei Popescu.

Antena 1 pregătește pentru această primăvară reality show-ul Temptation Island – Insula iubirii, filmat în Thailanda. Formatul show-ului, foarte asemănător cu Vara ispitelor, realizat de Pro TV la începutul anilor 2000, pune la încercare relații de durată. Antena 1 a decis ca prezentatorul emisiunii să fie Radu Vâlcan, scrie paginademedia.

O insulă, două resorturi despărțite de vegetație luxuriantă, patru cupluri, 12 ispite și nenumărate capcane sunt ingredientele show-ului de la Antena 1. În timpul celor 15 zile petrecute în Thailanda, acolo unde au avut loc filmările, cuplurile care au decis să își supună relația la testul suprem au avut de înfruntat nu doar neîncrederea, frica de a-și pierde relația și gelozia, ci și temperaturi foarte ridicate, de 38 de grade Celsius.

Citește și: Radu Vâlcan și Adela Popescu au semnat cu Antena 1

Peste 50 de oameni au făcut parte din echipa care se află în spatele reality show-ului, 30 dintre ei fiind români. Cei 20 de thailandezi care s-au alăturat celor de la Antena 1 sunt oameni care au lucrat și pentru pruducții precum „James Bond”, „Hangover” și „Survivor: Thailand”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel