EXCLUSIV  Catrinel Sandu, surprize pentru iubitul american în România

După divorțul de fostul soț, Gabriel Trifu, Catrinel Sandu și-a găsit liniștea. 

  

Iubește un medic stomatolog american și relația lor pare să fie extrem de serioasă! Atât de serioasă și stabilă încât după ce au decis să locuiască împreună în America, iar vedeta a venit de puțin timp în vacanță în România, iubitul său o și vizitează la București, pentru că nu pot sta prea mult timp unul fără celălalt!

 (oar_w460)

(oar_w460)

Catrinel a sosit în țară de doar câteva zile, iar iubitul său urmează să vină să o viziteze în weekend-ul ce tocmai se apropie. Steve va sta în România timp de o săptămână, iar Catrinel Sandu abia așteaptă revederea! I-a pregătit deja americanului un scurt sejur romantic și a decis să-l ducă și la munte.

“Am o relație frumoasă cu Steve și abia aștept să vină în țară. Nu poate sta decât o săptămână, din cauza job-ului, așa că i-am făcut un program destul de intens. O să încerc să-i fac un scurt tur al Bucureștiului, îl voi duce la restaurante cu specific românesc, dar i-am pregătit și o escapadă romantică la munte!”, ne-a declarat celebra coregrafă.

(oar_w460)

(oar_w460)

Catrinel ne-a mărturisit și faptul că iubitul ei i-a cunoscut deja părinții în perioada în care aceștia i-au fost alături în America și au ajutat-o să treacă mai ușor peste toate schimbările din viața ei. Vedeta este de asemenea încântată de faptul că cele două fetițe ale sale din căsătoria cu Gabriel Trifu se înțeleg extrem de bine cu Steve.

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel