Catrinel Sandu, operație: M-am simțit foarte rău. Am ajuns la urgență

Catrinel Sandu
Catrinel Sandu

Catrinel Sandu, invitată la Cool Summer Nights, a vorbit despre operația pe care a suferit-o în urmă cu două săptămâni și a oferit detalii din povestea de dragoste cu iubitul american.

Catrinel Sandu a fost supusă, în urmă cu două săptămâni, unei intervenții chirurgicale după ce s-a descoperit că are apendicită acută. 

"Fac două săptămâni de la operaţie, am avut o perioadă agitată în România. Am ajuns la concluzia că a meritat, dacă nu treceam prin ce am trecut, nu aş fi aşa bine cum sunt acum. Partea de sănătate... m-am simţit foarte rău câteva zile întregi, dureri de spate, de stomac, am ajuns la urgenţă şi am dat peste un doctor bun şi mi-a spus că e apendicită acută. Miercuri m-am operat şi vineri trebuia să plec în America. Totul s-a schimbat., a declarat Catrinel Sandu în cadrul emisiunii Cool Summer Nights de la Antena Stars.

Cât despre relația cu Steve, iubitul american, Catrinel a mărturisit că deocamdată nu se gândește la căsătorie.

Am învăţat să nu spun niciodată, niciodată. Momentan nu-mi doresc să mă căsătoresc. Ne-am mutat împreună şi avem nevoie să ne unim cele două familii, el are doi copii, eu am doi copii. Este un om asumat, extraordinar. Nu am crezut că mai există. Cineva a vrut ca noi să ne întâlnim în momentul ăsta.", a adăugat Catrinel. 

Vezi și: Catrinel Sandu, de urgență, la spital: Viața mea a bătut filmul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel