Urmărește emisiunea live


Catrinel Sandu, momente cumplite: Medicii mi-au spus tot. Sperăm la o minune!

Catrinel Sandu trece prin momente cumplite, după ce tatăl ei ajuns pe patul de spital din cauza unor probleme de sănătate. Reîntoarsă în România, pentru a-i fi aproape, vedeta încă mai speră într-o minune, că părintele său își va reveni.

"În prima zi când l-am văzut, tata a fost așa și așa, iar a doua zi avea parcă mai multă forță, a deschis ochii, am apucat să vorbim și să-i povestesc o groază de lucruri, mi-a demonstrat că e puternic, îi spuneam "hai, că trebuie să ajungem la nuntă", pentru că el și-a dorit foarte mult lucrul ăsta. Ne-am susținut reciproc unul pe celălat, însă m-a pus atunci să îi promit că o să fiu tare și puternică, orice s-ar întâmpla. A avut un fel de a mă pregăti.

Din păcate, de marți, starea de sănătate a tatălui meu s-a schimbat în rău. De 3 zile este rău, medicii l-au reintubat. Vorbesc cu el, dar nu mai are nici o reacție. Echipa aceasta minunată de medici face tot ce se poate omenește, chiar trag de el, nimeni nu a renunțat. Au încercat să mă protejeze, dar ieri mi-au spus realitatea. Sunt șanse 1 la sută! Asta am apreciat la medici, că se țin de această mică șansă, deși nu știu dacă alții ar fi procedat la fel. Sunt altfel oamenii de la Colentina. Și nu se comportă doar cu mine așa, ci cu toți pacienții. Sperăm la o minune, speranța moare ultima. Vreau să mai spun ceva. În tot acest timp, tata întreba tot timpul "când vine Catrinel?". Își dorea să mă vadă, poate ca așa a fost destinul”, a declarat Catrinel Sandu pentru Click!.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel