Catolicii vor să interzică concertul Madonnei din Polonia

madonna
madonna

Concertul Madonnei din Polonia de pe 1 august stârnește controverse. Un grup de tineri catolici protestează și militează pentru interzicerea spectacolului care se va desfășura la Varșovia.

Protestanții grupării catolice "Cruciada Tânără" au contactat autoritățile din capitala Poloniei și au cerut anularea concertului pe care Madonna îl va susține, pe motiv că data coincide cu ziua în care orașul rememorează evenimentele din cel De-al Doilea Război Mondial.

Gruparea a postat o petiție pe internet, în care se spune că "1 august este o zi a rememorării în Polonia. Ne arătăm respectul față de cei care au supraviețuit sau nu în Cel De-al Doilea Război Mondial. Nu vom permite profanarea simbolurilor sfinte alte țării."

Evenimentul anual din Varșovia este marcat, de obicei, de un minut de tăcere în memoria celor 200.000 de oameni care s-au răzvrătit împotriva naziștilor în 1944.

De asemenea, concertul Madonnei a venit în contradicție cu ideologiile grupului religios prin atacarea credinței catolice. În concertele sale, artista folosește cruci arzând și poartă o coroană de spini.

Madonna a mai fost ținta unor proteste și lunile trecute, iar partidul Frontul Național din Franța vrea să o dea în judecată pentru că ar fi folosit într-un concert imaginea liderului Marine La Pen cu o zvastică în frunte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel