Câți bani se fac din videochat

Una dintre puținele afaceri care au trecut prin criză fără mari probleme este videochat-ul așa că în ultimii ani site-urile de acest gen s-au înmulțit considerabil.

La prima vedere pare ceva banal. Un decor, o camera, un calcultaor conectat la internet ;i o fată frumoasă, care vorbește cu niște bărbați a căror identitate nu o vor afla niciodată. Nici nu vor. Tot ce contează este că pot câştiga până la 8000 de lei pe lună.

Videochat-ul este, poate, cel mai profitabil subiect tabu. O afacere de zeci de milioane de euro pe an, despre care cele care-i aduc aduc aceasta valoare evită să vorbească. Le este frică de judecata celorlalți, pentru că pentru mulți nu există nicio diferență între ele și tinerele de pe marginea drumului.

Oricine vrea să intre pe un astfel de site, trebuie să dețină un card. Fiecare minut se plătește și poate ajunge până la 5 dolari. Totul se rezumă la capacitatea modelului de a-și ține clinetul online cât mai mult.

De exemplu, dacă un studio are 40 de angajate și fiecare angajată stă cel puțin 30 de minute cu un utilizator, se fac 6000 de dolari în doar jumătate de oră. Dar programul unei angajate este de 8 ore, iar o discuție de 30 de minute nu este considerată foarte lungă.

Recordul îl deține un model din București, care a stat online cu un user timp de 200 de minute.

În aceste condiții, dintr-o asemnea afacere se pot face și 150.000 de dolari pe lună.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel