Cătălin Cazacu a văzut moartea cu ochii. Afirmații care dau fiori

Duminică, pe 7 ianuarie, la Kanal D va avea loc premiera reality show-ului "EXATLON", unde douăzeci de concurenți, două echipe, una a gladiatorilor, formată din zece vedete, iar cealaltă, echipa neînfricaților, formată din oameni obișnuiți, se vor lupta pentru 100.000 de euro.

Cătălin Cazacu, campion de motociclism viteză, a povestit că, de-a lungul carierei sale, nu o dată s-a întâmplat ca viața să îi atârne de un fir de ață. Concurentul de la "Exatlon" povestește cum se derulează clipele și situațiile pe care le trăiește la limită în sportul pe care îl practică.

"Niciodată nu am știut, în toate încercările din cariera mea, cât de aproape am fost de moarte, dar acesta a fost unul dintre cele mai motivante lucruri pentru că mi-am dorit că, dacă mâine va fi ultima mea zi, să rămână ceva după mine. În acele clipe, atunci când îți vezi moartea cu ochii, totul decurge foarte lent și îți întră în reflex automatismele. Totul se întâmplă ca și când cineva ți-ar prelua controlul total!", spune Cătălin Cazacu.

Sportivul a povestit că prima confruntare cu moartea s-a întâmplat pe când avea 14 ani, iar urmele rămase în urma acestei "bătălii" nu au fost deloc de neglijat.

"Aveam 14 ani atunci când viața mi-a fost pusă în primejdie pentru prima oară, în timpul unei curse. M-am ales cu patru coaste rupte, cotul și clavicula, de asemenea", a continuat acesta.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel