Cătălin Botezatu, petrecere grandioasă după lupta cu cancerul

Cătălin Botezatu a petrecut în lux de ziua lui, după o luptă lungă cu boala.

Cătălin Botezatu o ține din petrecere, în petrecere, mai ales după ce a învins cancerul. Celebrul designer a împlinit în urmă cu doar câteva zile, 53 de ani, prilej pentru care prietenii apropiați s-au întrecut în surprize și cadouri care mai de care mai scumpe.

Cel mai costisitor cadou primit de Cătălin Botezatu a fost o pereche de ochelari din aur de 18 karate, susține România TV. Cadoul este o avere pe care sărbătoritul o va purta la ochi de acum înainte. "Sper să nu mi-i fure Băduleasca", a glumit designerul.

Cătălin a dat o petrecere de pomină, unde și-a chemat prietenii apropiați. "Am voie de la medici să beau șampanie, așa că petrecem, dar mai restrâns ca înainte. Mă simt bine, am fost la control, la Istanbul, și doctorii au spus că sunt pe drumul bun", a declarat acesta pentru click.ro

Patru operații în trei săptămâni

Cătălin Botezatu a suferit recent nu mai puțin de patru operații în trei săptămâni, fiind diagnosticat cu cancer de colon. În urma mai multor intervenții, i-a fost scos jumătate de colon, apoi a fost supus unor ședințe de chimioterapie hipertermică.

"Acum mă simt bine. Am mai luat vreo 4 kg pentru că slăbisem foarte tare. E adevărat că am trecut pe lângă doamna cu coasa. Asta a fost încercarea mea de la Dumnezeu. Am avut credință și am găsit puterea să merg mai departe. Mai am multe de făcut în viața asta", a mai declarat Cătălin Botezatu. 

Acum, celebrul Botezatu se pregătește de o vacanță îndelungată, căci va merge să se refacă în mai multe țări exotice, printre care și Maldive.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel