Cătălin Botezatu - Mădălin Ionescu, CEARTĂ în direct. "M-ai ameninţat / Nu sunt lache, societate MIZERĂ"

Cătălin Botezatu
Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu și Mădălin Ionescu și-au schimbat câteva replici acide în direct. Iată de la ce a pornit totul. 

Totul se întâmpla acum zece ani, atunci când Cătălin Botezatu și Mădălin Ionescu s-au certat foarte tare. Chiar dacă motivul nu s-a știut prea bine, totul a ieșit din nou la iveală mai ales acum, când soția lui Mădălin Ionescu, Cristina Șișcanu, este concurentă în emisiunea "Bravo, ai stil!", jurizată de Cătălin Botezatu.

La acea vreme, Mădălin Ionescu a prezentat în direct mai multe imagini care-l surprindeau pe celebrul designer intrând noaptea în propria casă însoțit de șoferul său. 

Ca reacție, Botezatu a intrat în emisiune și i-a adresat câteva cuvinte dure prezentatorului. 

Iată cearta dintre cei doi

Mădălin Ionescu: ”Nu te-am acuzat niciodată de nimic. A fost un material. Te scandalizezi, m-ai sunat, m-ai ameninţat că mă poţi acţiona şi pe căi legale şi  pe căi ilegale. Nu am înţeles ce ţi-am făcut, cu ce te-am ameninţat, cu te-am lovit? Nu am spus nimic, niciunul dintre noi, nu am făcut nici o insinuare”

Cătălin Botezatu: ”Ce vreţi să scoateţi în evidenţă? Nu sunt lache. Nu sunt bulangiu. V-am f***t şi o să vă f*t toate nevestele şi amantele. Sunteţi lipsiţi de orice fel de educaţie, sunteţi lipsiţi de orice învăţare de minte, pentru că nu aveţi inimă”

Mădălin Ionescu: ”Cătălin, ai avut un moment în care ţi-ai exploatat foarte bine viaţa personală şi ai făcut multe afirmaţii deşi de multe ori ai avut pretenţia că faci parte dintr-un alt cadru. Acest material nu te acuză de nimic. Ce am demonstrat noi în seara asta? Ce te-a deranjat foarte tare? Că îţi duce un şofer hainele la atelier?”

Cătălin Botezatu: ”M-a deranjat că sunteţi insinuaţi, denotă că sunteţi extrem de complexaţi, că sunteţi extrem de limitaţi, că trăim într-o ţară de oameni limitaţi... Vă face să deveniţi nişte monştri! Sunteţi nişte monştri... Pe mine nu mă interesează nimic. Nu cer socoteală nimănui şi nu am de ce să fiu tras la răspundere. Atâta timp cât pentru această societate mizeră, imbecilă, mocirloasă îmi fac meseria cu brio", citează playtech.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel