Cătălin Botezatu, despre relația Zinei Dumitrescu cu fiul său. Ce nu s-a mai zis până acum

Denisa Zamfir / 03 apr 2019 / 08:53 Salveaza PDF Comentarii
Cătălin Botezatu
Descriere foto: Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu vorbește despre relația pe care Zina Dumitrescu o avea cu fiul său, Cătălin Negreanu, dar și cum stăteau lucrurile între cei doi având în vedere că au apărut informații potrivit cărora exista o anumită rivalitate.

"Niciodată nu au existat invidii între mine și Cătălin Negreanu! Din contră, pe vremea când lucram amândoi ca manechini, eram foarte buni prieteni, apoi, ne-am mai întânit accidental de câteva ori și ne-am purtat ca niște oameni civilizați! Nu știu dacă Zina vorbea mai mult despre mine, poate chiar și în fața lui, cu un scop anume, cred că o făcea să îl motiveze, nicidecum din alte motive. Iar în ceea ce mă privește, se mândrea efectiv cu mine, de cine sunt, de realizările mele, se mândrea cu faptul că eu am ajuns foarte sus. În ultima perioadă, ea se lăsase de modă și era normal că privea ca un spectator! Sincer, pe mine mă vedea ca pe un om cu care lucrase, o persoană pe care ea își pusese o amprentă pozitivă și normal că asta era poate satisfacția sa!", a declarat Cătălin Botezatu pentru WOWbiz.ro.

'Nu cred că Zina și-ar fi dorit să lovească în Cătălin prin mine'

 

De asemenea, Cătălin Botezatu spune numai lucruri pozitive despre fiul Zinei Dumitrescu "Nu cred Zina și-ar fi dorit să lovească în Cătălin, fiul ei natural, pe care îl iubea enorm, prin mine. Niciodată! Repet, poate mă dădea ca exemplu doar ca să îl motiveze puțin! Atât! Am spus-o și o spun, Cătălin este un băiat minunat, îl respect, indiferent ce s-a întâmplat acum și îl voi respecta și în viitor, datorită mamei Zina, pardon doamnei Zinei, îi spun așa să nu se mai interpreteze! Dacă vreodată va avea nevoie de ajutorul meu, îl va avea fără să mă gândesc la ce o să interpreteze lumea sau la ce s-a întâmplat zilele acestea", a conchis creatorul de modă.

Reacția lui Cătălin Botezatu vine după ce Marina Almășan a scris un editorial în care afirma că băiatul Zinei Dumitrescu era gelos pe designer pentru că Zina părea să îl iubească mai mult și acesta ar fi fost, în mod indirect, vinovat de ruptura relației dintre creatoarea de modă și fiul său, Cătălin Negreanu.

Vezi și: Zina Dumitrescu i-a spus adevărul într-o cameră de hotel. Marina Almășan: Respect cu sfințenie


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24