Urmărește emisiunea live


Cătălin Botezatu, critici acide la adresa unui coleg: A dat-o în bară

Cătălin Botezatu a comentat acid decizia unui designer de la Bucharest Fashion Week de a-și îmbrăca fotomodelele în folii termice ca pe răniţii de la Clubul Colectiv, deși acesta a precizat că a făcut-o ca să fie solidar cu victimele tragicului incident. 

"Eu nu am făcut lucru ăsta nici pe departe pentru imagine. Crede-mă că nu sunt interesat pentru nici un fel de publicitate. Şi să mai spun cât m-am implicat în tot timpul ăsta prin spitale şi peste tot şi ce am făcut eu. Foliile alea în Colecția Colectiv, colecţia asta rock cu influenţe rock, a trebuit să punem şi alea că altfel nu mai era Colectiv, am simţit-o ca şi cum trebuia să fie colecţia copiilor ăstora", a declarat designerul de încălţăminte Eugen Olteanu, autorul creațiilor controversate, potrivit România TV.

Designerul Eugen Olteanu spune că va dona răniţilor de la Colectiv banii încasaţi în licitaţiile cu pantofi pe care le va organiza online.

"Tragedia de la Clubul Colectiv, in care si-au pierdut viata 60 de tineri, a indurerat o tara intreaga. Intreaga noastra echipa a empatizat puternic cu nefericitul eveniment si a conceput, special pentru Bucharest Fashion Week, o colectie speciala si exclusivista, cu influente rock, in memoria victimelor.
Modelele sunt unicat si, timp de o saptamana, vor fi licitate online, iar incasarile vor merge la familiile a doua dintre victimele de la clubul Colectiv. Este vorba despre Pavlos Jester (tanarul de 15 ani care se afla in coma dupa ce si a salvat prietenul imobilizat intr un carucior cu rotile) si despre fratii Alexandru si Nicoleta Serban, aflati in stare stabila la Spitalul Grigore Alexandrescu", este mesajul postat. miercuri, de Eugen Olteanu pe Facebook.

Cătălin Botezatu: Să faci modă cu orice preț e desuet

În schimb, Cătălin Botezatu consideră că: "Din păcate asta nu înseamnă fashion. Să faci modă cu orice preţ e desuet, nu e admirabil. Aş vrea să cred că creatoarea sau creatorul a făcut-o ca omagiu sau să fraternizeze cu cei de la Colectiv, dar cred că de data asta a dat-o în bară. Nu cred că un designer consacrat ar face asta în România sau oriunde în lume", a declarat Cătălin Botezatu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel