Cătălin Botezatu, mesaj tulburător. ”Sunt dezorientat, dezamăgit și trist”

Dincolo de masca pe care o poartă peste tot pe unde se duce - la evenimentele mondene sau la emisiunile TV, Cătălin Botezatu este un om simplu cu un suflet mare.

Creatorul de modă a postat un mesaj pe Facebook în care a spus că în viața de zi cu zi este altfel decât este perceput când apare pe micile ecrane. Este un om cu problemele, cu bucuriile și dorințele sale. Nimic mai mult. Iată rândurile pe care le-a scris cu puțin timp în urmă:

Mă gândesc de o oră dacă să postez sau nu acest mesaj... Poate e un mod prin care încerc să demonstrez că sunt la fel ca ceilalți... Poate doar jobul mă face diferit uneori în ochii unora, în rest sunt la fel de simplu, la fel de preocupat de problemele cotidiene, la fel de singur și nefericit... Cine crede că daca alerg de la un capăt la altul al lumii, asta înseamnă fericire, împlinire sau distracție, se înșeală!!! În cele mai grele momente (ACUM) ale vieții mele am fost SINGUR, deși tot timpul sunt înconjurat de oameni care vor sau au nevoie de CEVA. Am devenit acel ceva la care oamenii apelează când au nevoie de orice! Trăiesc încercând să cred că toți oamenii sunt frumoși, sensibili, loiali, ADEVARĂȚI. De fapt, totul e o minciună, o iluzie în care unii vor sa creadă că traiesc confortabil!

Sunt dezorientat, dezamăgit și poate puțin supărat pe mine că nu reușesc să mă desprind, să renunț la tot și toate; Sunt atât de trist și totuși știu că nimeni nu mă crede... și asta pentru că nu reușesc să treacă dincolo de falsul sticlei TV, de aparențe, de măști pe care ești nevoit să le porți pentru că " așa trebuie"!!! La ora asta sunt într-un aeroport din care aș vrea să plec către o destinatie one way... Și asta doar pentru că realizez că în viață esti permanent pe cont propriu- singur!”, a scris creatorul de modă pe o rețea de socializare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel