Cât de mult contează tonul vocii în atragerea partenerilor de viață

voce
voce

Un nou studiu realizat de oamenii de ştiinţă din Marea Britanie a scos la iveală faptul că există anumite voci care proiectează o atractivitate imediată spre sexul opus, scrie La studiu au luat parte 10 bărbaţi cu o vârstă medie de 23 de ani care au fost puşi să asculte o înregistrări care redau cu voci diferite ale unor femei care spuneau „Succes la examene”. La acelaşi experiment au fost supuse şi 16 femei care au fost rugate să asculte înregistrări cu vocile bărbaţilor.

Rezultatele au indicat că în cazul bărbaţilor, vocea profundă însoţită de o respiraţie audibilă, a fost percepută drept cea mai atrăgătoare de către femei. În schimb, bărbaţii au considerat că cele mai atrăgătoare voci de femei sunt cele ascuţite.

„Cercetarea sugerează că în subconştient, bărbaţii sunt mai atraşi de voci care indică supunere şi bunăvoinţă. Bărbaţii preferă vocile care proiectează un corp cu dimensiuni mici. În acest caz, vocea lui Marilyn Monroe este un exemplu bun”, a explicat coordonatorul studiului Yi Xu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel