Cât de bine îți cunoști partenerul de viață

Sunteți cu adevărat apropiați emoțional sau sunteți doar două persoane care se înțeleg bine? A iubi nu implică a-l cunoaște pe celălalt, pentru că "dragostea este oarbă", scrie Îi cunoști micile preferințe? Știi ce anotimp, ce culoare, ce floare, ce animal, ce carte, ce film, ce actor, ce melodii sau formație muzicală îi plac? Știi ce tipuri de mâncare preferă, ce desert alege, ce alege să bea, în ce locuri preferă să meargă? Toate aceste mici lucruri fac parte din cine este partenerul tău de cuplu.

Îi poți preconiza reacțiile? Știi la ce să te aștepți când se întâmplă ceva – cunoscându-l, știi cam ce reacție ar putea avea la diferite vești? Când ai ceva să îi spui, știi în mare cum va reacționa? A cunoaște profund o persoană implică faptul că știm modurile sale de a se comporta și reacționa în situații specifice.

Îi recunoști expresiile, privirile, gesturile? Poți spune doar privindu-ți partenerul de cuplu în ce stare de spirit este? Îi poți înțelege o expresie sau o privire fără să mai ai nevoie de cuvinte? Asta înseamnă că ați ajuns la acel stadiu al relației în care sa puteți comunica prin gesturi si expresii. Este un lucru foarte important și un anumit nivel la care nu toate cuplurile ajung.

Îi cunoști visele? Visele idealiste, de copil, dar și visele asupra viitorului. Cum arată lumea perfectă a partenerului tău este un aspect important ce te privește personal tocmai pentru a vedea dacă și tu faci parte din ele sau dacă te poți integra acolo.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel