Cărţile despre Steve Jobs, comandate în avans de mii de persoane

STEVE-JOBS-APPLE
STEVE-JOBS-APPLE

Comenzile pentru cărţile despre Steve Jobs, cofondatorul Apple, care a murit miercuri, la vârsta de 56 de ani, au crescut de mii de ori pe site-ul Amazon, aceste titluri ajungând să ocupe patru locuri din topul zece al vânzărilor de pe această platformă.

Biografia "Steve Jobs", scrisă de Walter Isaacson, care va fi lansată pe 21 noiembrie, a fost cartea cea mai cumpărată (prin precomandă) de pe site, joi, în condiţiile în care, înainte de moartea cofondatorului Apple, se afla pe locul 375. Creşterea vânzărilor pentru acest titlu a fost de 37.400%, potrivit Amazon. com

Pe locul al doilea s-a clasat "I, Steve: Steve Jobs in his Own Words", o biografie de George Beahm - care se afla pe locul al 47.563-lea înainte de decesul lui Jobs. Cartea va intra în librării pe 8 noiembrie.

Pe locul al cincilea s-a situat volumul care prezintă secretele succesului lui Steve Jobs "The Innovation Secrets of Steve Jobs: Insanely Different Principles for Breakthrough Success", de Carmine Gallo, în timp ce pe locul al şaptelea s-a clasat "The Presentation Secrets of Steve Jobs: How to Be Insanely Great in Front of Any Audience", de acelaşi Carmine Gallo.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel