Carmen de la Sălciua și Jador au dat LOVITURA cu piesa asta! Nr. 1 în România - video

Carmen de la Sălciua și Jador sunt numărul 1 în România! 

Au dat lovitura cu piesa: ”Nu am somn de 4 zile”! Se află pe locul 25 în lume!

'Carmen de la Sălciua ne-a obișnuit că fiecare melodie pe care o lansează să ajungă hit. Artista nu se dezminte nici cu noua piesă "Nu am somn de 4 zile" - o super colaborare cu Jador si rapperul BlvckMatias, care este noul hit al acestei toamne. Colaborarea celor 3 artiști este numărul 1 în România și locul 25 în lume! WOW!

Videoclipul piesei lansat în urmă cu 2 zile este pe primul loc în Trending pe Youtube România, iar românii par să nu se mai sature de ea. Aproape 2 milioane de oameni i-au dat play până în prezent!


"Regina Youtube-ului" si "Regele Youtube-ului" sunt pe pe buzele tuturor și clipul piesei "Nu am somn de 4 zile" este numărul #1 în topul celor mai populare video-uri de pe YouTube România, de 2 zile consecutiv! Încă din prima zi de la lansare, piesa a intrat în Trending pe locul 1 și a acumulat în doar 24 de ore de la lansare peste 1 milion de vizualizări. Mai mult decât atât, "Nu am somn de 4 zile" a adunat aproape 2 milioane de vizualizări, iar numărul lor crește în număr tot mai mare de la o oră la alta. În plus, piesa se afla pe locul #3 în Austria, #14 în Italia, #16 în Germania și #21 în Belgia.

"Cred ca este cel mai frumos sentiment din lume să te simți atât de iubit de oameni și va mulțumim din suflet, atat eu cat și Jador, pentru ca ati adus colaborarea noastra, intr-un timp atat de scurt, pe locul 1 în Trending pe YouTube România și pe locul 25 în lume. Este o realizare mare, nu am cuvinte, și este o multumire sufleteasca ca am ajuns la sufletele voastre... si ca ne-ati urcat pe un piedestal, iar locul asta vi-l dorim din suflet vouă celor care ne iubiti și ne ascultați muzica. Va iubim si va multumim inca odata pentru tot ceea ce faceți pentru noi, fără voi nu am fi ajuns aici! Avem cei mai minunati fani! Pe aceasta cale țin să-i mulțumesc din suflet producatorului meu Florin Nek, omul care a crezut in mine si caruia ii datorez totul. Multumesc Nek!", ne-a declarat Carmen de la Salciua.

De mai bine de 3 ani, Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai iubite cântărețe de muzica de petrecere de la noi si cele mai vizualizate artiste de pe Youtube, fiind considerată "Regina Youtube-ului", și una dintre cele mai solicitate prezențe la evenimente. Cu o voce deosebită și un timbru aparte, dar si cu multa muncă, profesionalism și modestie, celebra cântăreața de muzică de petrecere a ajuns la inimile tuturor românilor cu piesele sale sensibile. Așa s-a întâmplat și cu cea mai nouă piesă, "Nu am somn de 4 zile", care se află deja pe locul 1 în Trending. Majoritatea pieselor sale au ajuns pe locul 1 in Trending si au acumulat milioane de vizualizari. Spre exemplu, piesa pe care a lansat-o în toamna lui 2018, intitulată "Dansez prin ploi", s-a bucurat de un succes nebun. La momentul respectiv, melodia a fost pe locul 1 în topul celor mai populare clipuri din România timp de 2 săptămâni consecutiv și a adunat până în prezent aproape 70 de milioane de vizualizări.

Jador, pe numele său real Remus Ionuț Dumitrache, a devenit celebru după ce participat la show-ul de la Kanal D, Puterea Dragostei. El a reușit să-și câștige fanii prin stilul său direct, iar legătura lui cu muzica i-a adus și mai mulți admiratori. După ce a ieșit din competiție, tânărul s-a bucurat de un succes răsunător. Melodiile lui au ajuns numărul 1 în trending pe Youtube, iar acum se bucură de celebritate, fiind cunoscut și apreciat de oamenii de toate vârstele. Jador combină bine muzica de petrecere și muzica ușoară, iar cifrele de pe YouTube ar face indivios aproape pe oricine. După hitul "Dau moda", alături de Lino Golden, Jador a lansat și "Arde-mă baby", alături de Alex Velea, "Jale" alaturi de Costi Ionita, iar lista colaborărilor poate continua.' potrivit unui comunicat de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel