Carmen de la Sălciua a dat lovitura cu "Scuză-mă". Numărul 1 în Trending de trei zile! Record de vizualizări / video

Carmen Sălciuaia
Carmen Sălciuaia

A furat sufletul a milioane de fani cu noua sa piesă și este de trei zile numărul 1 în Trending: Carmen de la Salciua, Regina muzicii de petrecere, se bucură de un succes continuu. Cea mai noua piesa a artistei este pe locul întâi în topul celor mai populare clipuri din România și a adunat deja peste 2.400.000 de vizualizări pe YouTube.

Carmen de la Salciua și-a așternut și de această dată gândurile pe hârtie, iar ceea ce a ieșit poartă numele de „Scuza-mă". Piesa a ajuns numărul 1 în trending la doar câteva ore de la lansare, surclasând alți artiști cunoscuți de la noi.

"Inca un vis împlinit! "Scuza-ma" e numărul 1 în Trending pe Youtubr, dar cel mai important e ca e trending în inimile voastre, ca va place din ce in ce mai mult. Am compus piesa "Scuza-ma" în doar 30 de minute și în alte 30 de minute am înregistrat-o, am pus tot sufletul meu în ea, asa cum fac cu fiecare piesa pe care o compun. Ma bucur ca și aceasta piesa este pe sufletul publicului. As putea sa spun ca am simțit asta de când am compus-o prima oara, ea reușește sa transmita un adevar emoționant, ca relațiile nu sunt ușoare, dar ca iubirea adevărata trece peste orice obstacol. E minunat să ai încredere în feeling-ul tău, mai ales când părerile sunt împărțite. Mai departe, oamenii au ales și le mulțumesc că îmi sunt alături necondiționat! Vă iubesc!", ne-a declarat Carmen de la Sălciua.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel