Cântăreţul Ed Sheeran i-a îndeplinit o ultimă dorinţă unei adolescente britanice cu o tumoare cerebrală inoperabilă

O adolescentă britanică cu o tumoare cerebrală inoperabilă a bifat un alt vis de pe lista ultimelor sale dorinţe atunci când l-a întâlnit pe cântăreţul Ed Sheeran, relatează miercuri Press Association.

Sian Reeds, din oraşul Portsmouth, Anglia, l-a cunoscut pe Ed Sheeran atunci când a participat la concertul vedetei britanice din Leeds, cu ocazia împlinirii vârstei de 16 ani. Tânăra a fost diagnosticată cu gliom pontin intrinsec difuz, un tip agresiv de tumoare canceroasă care se formează în trunchiul cerebral, în timpul unui control de rutină la ochi anul trecut. Din cauza localizării tumorii, operaţia nu a fost o opţiune şi Sian a urmat şedinţe de chimioterapie timp de şapte săptămâni la Londra.

După ce a primit diagnosticul, ea a scris o listă cu ultimele lucruri pe care doreşte să le facă, inclusiv să fie îngrijitor la o grădină zoologică pentru o zi, să facă skydiving şi să-l vadă pe Ed Sheeran în concert. Astfel, Sian a fost invitată în culise la turneul mondial 'Divide' al superstarului, unde a vorbit şi a făcut mai multe fotografii cu Ed Sheeran.

Ea a fost dusă apoi într-o zonă specială pe o platformă înălţată, de unde a urmărit concertul împreună cu familia ei. Adolescenta este fană a musicalurilor şi a mers să vadă unul în fiecare săptămână, pe când se afla la Londra pentru tratament. Următoarea dorinţă de pe listă este să meargă într-o excursie cu familia în parcul tematic Alton Towers la sfârşitul acestei săptămâni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel