Cântăreţul Ed Sheeran a devenit tată pentru a doua oară - Foto

Instagram - @teddysphotos
Instagram - @teddysphotos

Cântăreţul britanic Ed Sheeran a devenit tată pentru a doua oară după ce soţia lui, Cherry Seaborn, a născut o fetiţă, care este cea de-a doua fiică a cuplului, informează Reuters.

Artistul britanic a publicat jpe reţeaua de socializare Instagram o fotografie ce prezintă o pereche de şosete pentru bebeluşi.

'Vreau să vă anunţ pe toţi că avem o altă fiică foarte frumoasă. Amândoi suntem îndrăgostiţi de ea şi suntem extrem de fericiţi că formăm de acum înainte o familie cu patru membri', a scris Ed Sheeran într-un mesaj care însoţeşte acea fotografie. Ed Sheeran s-a căsătorit în 2019 cu Cherry Seaborn, o prietenă din copilărie şi fostă colegă din şcoala generală, pe care o cunoştea de la vârsta de 11 ani.

Prima fiică a cuplului, Lyra Antarctica Seaborn Sheeran, s-a născut în august 2020. Venirea ei pe lume a fost anunţată într-o manieră similară de Ed Sheeran, care a publicat atunci pe Instagram o fotografie ce prezintă şosete pentru bebeluşi.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Ed Sheeran (@teddysphotos)

În vârstă de 31 de ani, Ed Sheeran este cel mai de succes cântăreţ britanic din ultimul deceniu, după ce a petrecut 79 de săptămâni în fruntea topurilor muzicale din această ţară cu opt piese care au ajuns pe prima poziţie în clasamentul single-urilor, inclusiv cu hitul 'Shape of You', precum şi cu patru albume de studio care au ocupat primul loc în clasamentul LP-urilor.

Cântăreţul a intrat pentru prima dată în topurile britanice în anul 2011 cu single-ul său de debut, 'The A Team'. Cel mai recent succes al său s-a produs la gala Ivor Novello Awards din acest an, organizată la Londra, unde a câştigat premiul pentru cel mai difuzat single cu cântecul său 'Bad Habbits'.

Citește și - Ed Sheeran a înregistrat o melodie pe frontul din Harkov. Colaborare cu o trupă ucraineană

Formaţia ucraineană Antytila a făcut echipă cu Ed Sheeran, lansând o nouă melodie parţial filmată şi înregistrată pe front, în timpul războiului din Ucraina, scrie BBC.

Antytila este una dintre cele mai mari trupe muzicale din Ucraina, însă a încetat să cânte pentru a se alătura armatei.

Încasările obţinute în urma acestei melodii, lansată luni, vor merge în sprijinul ucrainenilor.

"Ed simte acea durere, compasiune şi simpatie pentru poporul ucrainean", a declarat solistul Taras Topolya pentru BBC, adăugând că versurile au fost create în timp ce activa ca medic pe front în localitatea Borodyanka.

Borodyanka, aflată chiar la vest de capitala Kiev, a fost ocupată de ruşi, care au provocat distrugeri masive în localitate. De atunci, trupele ucrainene au redobândit controlul asupra zonei. Vezi continuarea aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel