Cântărețele din România, criticate de Botezatu: Sunt nașpa. Îmi asum asta

Cătălin Botezatu
Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu și-a exprimat părerea cu privire la artistele din România. Designerul de modă nu acceptă să le vadă cum își expun lenjeria peste tot.

Deși le critică pe majoritatea artistelor din România pentru felul în care se îmbracă, Delia, Loredana și Lidia Buble sunt preferatele lui Cătălin Botezatu.

"Eu urăsc când le văd pe artistele astea a le noastre cu blugii ăia zdrenţuiţi până sus, că li se vede "mizdu", li se vede lenjeria de proastă calitate şi îşi mai lasă şi nişte laţe la pantaloni... Horror! În plus nu-şi pun şi ele nişte tocuri înalte ci ghete, să le "taie" şi piciorul. Eu mor, sincer, când le văd aşa, dar, deh, asta e România. Eu nu pot să le educ eu le spun doar că sunt naşpa şi îmi asum asta. Am zis! Uite, de Delia sau de Loredana nu am ce să zic. Au stil, au ştaif. Şi Buble îmi place, ador piesele ei. În 99% dintre cazuri mi-a plăcut cum a fost îmbrăcată şi o singură dată am criticat-o, că nu mi-a plăcut. Am apreciat însă că nu s-a supărat, ca altele.", a declarat Cătălin Botezatu pentru WOWbiz.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel