Cântăreaţa Duffy, la un pas de moarte

Duffy
Duffy

Cântăreaţa Duffy a reuşit să scape cu viaţă dintr-un incendiu puternic ce a avut loc chiar în casa ei, anunţă Mediafax, citând presa britanică.

Pompierii s-au chinuit să stingă focul timp de peste şase ore, însă locuinţa a fost distrusă. Apartamentul de lux în care locuia Duffy era dotat cu piscină, cinematograf şi două terase şi se întindea pe ultimele două etaje ale unui bloc din vestul Londrei. Locuinţa valora nu mai puţin de 12 milioane de lire sterline. Din cauza incediului puternic care s-a extins au fost evacuaţi aproape 20 de vecini.

Duffy se află acum în afara oricărui pericol, după ce a reuşit să salveze din locuinţa ei câinele şi cele două pisici pe care le are. Surse din apropierea cântăreţei spun că e posibil ca aceasta să fi pierdut câteva dintre premiile sale Grammy şi Brit, care se aflau în apartament, dar şi un acvariu cu peşti.

Duffy este o cântăreaţă britanică de succes, ce a debutat în 2008 cu albumul “Rockferry”, interpretând piese cu influenţe retro. Artista a concertat şi în România în anul 2009, la Mamaia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel