Cântăreața care a machiat-o în sicriu pe Mădălina Manole, acuzată de complicitate la moartea ei

Tatăl Mădălinei Manole a făcut acuzații foarte grave.

El a spus că Silvia Dumitrescu, cântăreața care a machiat-o în sicriu pe Mădălina Manole, a spus că este complice la moartea fetei cu părul de foc.

Acuzațiile de complicitate la moartea Mădălinei Manole aduse Silviei Dumitrescu sunt extrem de serioase și, afirmă Ion Manole, vor fi formulate foarte curând într-un proces.

[citeste si]

"Te rog, Silvia, să consulți de urgență un avocat și să vezi dacă legislația românească prevede că toți cei care cunosc intenția unui act incompatibil cu viața și care nu fac nimic să îl împiedice au o condamnare. Când știi că un om că vrea să se omoare și nu faci nimic, ești condamnabil, Așa că pregătește-ți un avocat pentru că o să te târăsc prin toate tribunalele din țară ca să dai explicații. Pentru că ai spus cu gura ta că Mădălina i-a luat haine copilului ei până când el va face opt ani și ți-a spus ce voia să facă (să se omoare - n.r.). Există înregistrarea de la TV.

Așa voi demonstra cine a fost prietena intimă a Mădălinei Manole, confidenta ei care a știut și care a contribuit să moară. Plus că într-o emisiune te-ai pronunțat să nu se mai difuzeze melodiile Mădălinei și nimeni să nu-i mai cânte melodiile. Îți aduc peste 100 de martori! Mai bine nu veneai la înmormântarea Mădălinei, așa cum n-au venit nici alții. Ai făcut cea mai urâtă impresie acolo... ai venit rasă în cap, fără nimic pe cap și cu ochelari mari de soare, ca să nu te recunoasă lumea. N-ai venit la familia Manole să ne transmiți condoleanțe. Noi, părinții Mădălinei, suntem bolnavi, într-adevăr, de suferință, dar memoria noastră este întreagă. Pregătește-te să primești citația!", a declarat Ion Manole, scrie Ring.

Silvia Dumitrescu a declarat că nu dorește să mai comunice cu părinții Mădălinei Manole.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel