Cântăreț celebru, la un pas de moarte

Un cântăreț cunoscut publicului larg a căzut luni, 31 octombrie 2016, de la 4 metri înălţime. Solistul a rămas fără suflare pentru câteva clipe, pe caldarâm.

Cunoscut ca solist de muzică folk, dar și de muzică ușoară, Cristian Văduva a fost la un pas de moarte. Familia artistului a anunțat prietenii că artistul a căzut de la 4 metri înălțime, izbindu-se cu capul de beton și rămânând pentru câteva momente fără suflare.

”Astăzi,  luni (31.10.2016), ora 13:00 , tatăl meu fiind singur acasă a căzut de la înălţimea de 4 metri pe spate, pe o placă de beton, de care s-a lovit şi cu capul. A rămas o vreme acolo, fără aer, dar în cele din urma a reuşit să se întoarcă cu faţa în jos şi să strige după ajutor. A fost transportat la spitalul din Lugoj, apoi la Timişoara. Rugaţi-vă pentru tata! Cristiana şi Liliana Vaduva”, este mesajul transmis de familia artistului pe Facebook.

De asemenea, fata artistului a declarat pe pagina sa de Facebook că va reveni cu detalii referitoare la starea artistului.

În momentul de față, se pare că artistul se simte bine, având câtevacoaste zdrobite şi o fisură craniană” potrivit rodiagnusdei.wordpress.com.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel