Cannes 2016: Susan Sarandon, despre Woody Allen: Nu am nimic bun de spus despre el

Actrița americană Susan Sarandon l-a criticat aspru duminică pe Woody Allen pentru presupusele abuzuri ale regizorului asupra fiicei sale adoptive Dylan, când aceasta era o copilă. 'Nu am nimic bun de spus despre el", a precizat actrița citată de EFE.

"Cred că a abuzat sexual de un copil și nu este bine", a declarat actrița la un for organizat de revista Variety și de consorțiul de lux Kering în cadrul programului 'Women in Montion', care se desfășoară în paralel cu Festivalul de la Cannes, relatează Agerpres.

Protagonista filmelor 'Atlantic City' sau 'Dead man walking' a adăugat: "Nu vreau să intru mai mult în acest subiect".

Woody Allen a inaugurat miercuri Festivalul de la Cannes cu filmul său 'Café Society', chiar în ziua în care fiul său, Ronan Farrow — singurul biologic pe care l-a avut din uniunea cu Mia Farrow — l-a acuzat că a abuzat de sora lui, Dylan Farrow.

Fiica adoptivă a lui Woody Allen l-a acuzat pe regizor în 2014, în plin sezon al premiilor Oscar, că a agresat-o sexual în copilărie. Cineastul american a calificat imediat acuzațiile ca fiind "false și rușinoase". Faptele sunt prescrise, astfel încât Woody Allen nu a făcut obiectul unei urmăriri penale.

[citeste si]

Sarandon a participat la acest for alături de Geena Davis, partenera ei din filmul 'Thelma y Louise' din 1991. Cele două actrițe au fost alese pentru a primi premiul "Women in Motion" pentru "contribuția lor exemplară la industria filmului și la cauza femeilor".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel