CANCER, tratament nou testat în 2018

Un tratament nou pentru cancer ar putea fi testat anul viitor, potrivit Daily Mail.

Tehnica utilizează celule de la persoanele cu cel mai puternic sistem imunitar. Aceste celule "neutrofile" - care fac parte din prima linie de apărare a organismului - sunt apoi multiplicate de milioane de ori şi injectate în pacienţii cu cancer.

În urma unor experimente cu șoareci, o companie britanică se pregătește acum pentru studiile timpurii ale tratamentului cu neutrofile la un număr mic de pacienți. Alex Blyth, directorul executiv al Lift BioSciences, a declarat: "Nu vorbim despre gestionarea cancerului. Ne uităm la o terapie curativă pe care o vei primi o dată pe săptămână pe parcursul a cinci până la șase săptămâni. Pe baza experimentelor noastre de laborator, sperăm să vedem pacienți care se confruntă cu remisie completă. Scopul nostru final este de a crea prima bancă de celule din lume cu un număr mare de neutrofile ucigaşe de cancer".

Echipa - împreună cu cercetători de la King's College London - se concentrează inițial pe cancerul pancreatic, care se numără printre formele cele mai letale.

[citeste si]

Studiile pilot ar implica un grup mic de 20 până la 40 de pacienți cu cancer pancreatic sau, eventual, o formă rară de cancer de țesut moale. Fiecare participant va primi infuzii săptămânale de neutrofile puternice. Tratamentul unui pacient ar necesita circa 2,5 miliarde de celule.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel