Camera video care te recunoaște când intri în magazin

buna
buna

Cumpărătorii vor putea fi recunoscuți în momentul în care intră în magazine datorită unei camere noi foarte controversate, informează Daily Mail.

[caption id="attachment_220516" align="alignleft" width="310"] FOTO: DAILY MAIL[/caption]

Numită Facedeals, camera utilizează pozele încărcate pe Facebook pentru a recunoaște oamenii în momentul în care intră în magazin. Cumpărătorii care sunt de acord să folosească sistemul vor primi oferte speciale.

A fost creat un video ce provovează conceptul în care sunt prezentați clienți ai unui bar cărora le sunt oferite băuturi ieftine după ce au fost recunoscuți."Check-in-urile Facebook sunt un mecanism puternic pentru ca mediile de afacere să ofere discounturi clienților fideli, pentru că puține dintre acestea au reușit până acum", declară agenția de publicitate Nashville.

Camera Facebook presupune ca persoanele să autorizeze aplicația Facedeals pe contul lor. Aceasta verifică cele mai recente etichetări în poze și construiește o hartă biometrică a feței. Astfel, sistemul reține imaginea unei persoane ca apoi să o poată recunoaște în lumea reală.

Facebook a înființat recent face.com, o firmă israeliană care a deschis drumul tehnologiei online a recunoașterii feței. Gigantul utilizează software-ul pentru a recunoaște persoanele din pozele încărcate și îi permite să localizeze prietenii fără greș.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel