Camelia Mitoșeru, pe masa de operație. Mihai Mitoșeru: Mama are o tumoră benignă destul de mare

Mihai Mitoșeru a vorbit despre problema de sănătate cu care se confruntă mama sa, Camelia Mitoșeru, după ce ieri le-a cerut ajutorul tuturor.

”În primul rând, vreau să vă mulţumesc tuturor pentru că s-a strâns tot sângele de care aveam nevoie, chiar mai mult, cred. O să încep cu începutul, foarte repede. Nu suntem nişte persoane care să ne victimizăm, nu am vrut să ne spunem problemele personale pentru că nu este normal. La televizor sau în public râdem şi glumim şi atât.

"Acum două luni, am aflat că mama are o tumoră benignă"

Acum vreo două luni de zile am aflat că mama are o tumoră benignă, meningiom se numeşte, cu care nu se poate trăi, adică trebuie operat. O tumoră destul de mare. Normal că ne-am speriat, după care am acceptat situaţia, după care am început să vedem ce trebuie să facem. (...) Azi de dimineaţă trebuia să se opereze mama. Problema a fost că în România este o mare lipsă de sânge, nu există sânge la centrele de hematologie şi a trebuit să facem un apel public, de data aceasta, pentru că era nevoie. Şi practic am apelat la toţi prietenii pe care îi am, pe unii nici nu îi cunosc.

"Ştiu că românii sunt săritori, dar nu mă aşteptam să fie atât de buni"

Vreau să le mulţumesc tuturor, nici nu ştiu cu cine să încep. O să încep cu Oana Roman pentru că ea a fost lângă mine şi pratic ea a vorbit în locul meu cu multă lume, ea a ţinut legătura şi cu presa. Le muţumesc actualilor colegi şi foştilor colegi, le mulţumesc celor care au distribuit mai departe şi bineînţeles, celor care au donat.

Le mulţumesc fetelor de pe Instagram, începând cu Adelina Pestrițu, Cristina Ich, Alina Ceuşan, şi multora care au postat. Sunt foarte mulţi care au fost lângă noi. Le muţumesc tuturor celor care mi-aţi dat mesaje, celor care m-aţi sunat, sunt prieteni care au fost şi au donat sânge, sunt oameni care urmau să se ducă mâine, dar nu mai este nevoie. Ştiu că românii sunt săritori, dar nu mă aşteptam să fie atât de buni”, a spus Mihai Mitoşeru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel