Călin Geambașu, reproșuri la adresa tatălui: Mielul Parșiv NERO... Omenește, nu?

Scandalul dintre Călin Geambașu și tatăl său pare să nu se mai termine. Acesta și fiul său își vor petrece zilele de naștere împreună, petrecere la care Petre Geambașu nu a fost invitat. 

"Ne serbăm împreună, ca în fiecare an, la un loc de joacă pentru copii şi pentru adulţi. Ne echipăm cu toţii şi... acţiune! Deși tata locuiește numai la o stradă distanță, Mielul Parșiv NERO (alias Petre Geambașu) nu și-a vizitat nepotul de mai mult de un an. Omenește, nu-i așa...?! Nici prezența nepotului său DaviN pe scena Ateneului Român nu l-a impresionat.

Nici măcar la telefon nu l-a mai sunat de anul trecut și până azi! Apoi, se lamentează pe la oameni că «nu-și vede nepotul», iar eu numai asta l-am rugat să facă, începând cu anul 2015, prin adresare verbală și în scris, fix de Ziua Regelui", a scris Călin Geambașu pe contul personal de Facebook.

După o tentativă de împăcare între cei doi, lucrurile pare să nu se mai așeze pe făgașul normal.  În luna martie, Petre Geambașu a postat un mesaj în care anunța că este gata să se împace cu fiul său. Totuși, mesajul acestuia nu l-a convins pe Călin Geambașu:

"Nu, tatăl meu nu vine cu niciun demers. Sunt vorbe siropoase care sunt așezate într-o totală antiteză cu invitația pe care i-am făcut-o pe data de 17 martie. A refuzat întâlnirea cu mine, deși i-am spus că nu este o întâlnire de împăcare. Am vrut să vorbim despre date fixe și precise. Nici vorbă de împăcare... Mă vorbește cu necunoscuți pe la spate. Am fost contactat de acești necunoscuți și mi-au pus la dispoziție o înregistrare în care tatăl meu mă jignește. Este o formă de parșivenie cum nu am mai întâlnit. În 6 luni de zile nu ne-am adresat un cuvânt", declara Călin Geambașu în cadrul emisiunii „Se întâmplă în România, de la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel