Câinele regizorului Leos Carax, recuperat după un apel public al actorului Adam Driver

Câinele regizorului Leos Carax a fost recuperat, după ce actorul american Adam Driver a publicat un apel video prin care a îndemnat publicul să participe la acţiunile de căutare a animalului de companie, informează joi BBC. 

Adam Driver a dezvăluit că se afla la Bruxelles pentru o filmare cu Leos Carax în momentul în care câinele regizorului francez, Javelot, în vârstă de nouă ani, s-a speriat de zgomotul provocat de traficul rutier din capitala belgiană şi a fugit de lângă stăpânul său. CG Cinema, compania care produce lungmetrajul regizat de Leos Carax, a publicat pe contul său de Instagram un mesaj care precizează faptul că animalul a fost găsit.

În apelul său video, Adam Driver a spus că orice persoană care urma să găsească animalul va avea dreptul să interpreteze un rol secundar în acel film. De asemenea, actorul american s-a oferit să boteze el însuşi un copil al persoanei care urma să îl găsească pe Javelot.

'Vom face orice, ca modalitate de a vă spune 'Mulţumesc'. Javelot este membru al familiei echipei noastre de filmare', a adăugat starul american. Nu se ştie deocamdată dacă persoana care l-a găsit pe Javelot va avea sau nu o apariţie în acel film - sau dacă persoana respectivă are un bebeluş ce ar putea fi botezat de Adam Driver. Întrucât Adam Driver nu deţine conturi pe reţelele de socializare, unul dintre colegii lui din franciza 'Star Wars', Mark Hamill, a publicat acel apel video în numele lui pe Instagram, însoţit de textul următor:

'Suntem îngrijoraţi de soarta lui Javelot şi vrem să ne asigurăm că stă la căldură, că are un adăpost şi că este bine hrănit'. În apelul video, actorul american stă în picioare lângă un stâlp de iluminat stradal în Parcul Royal din Bruxelles, pe care era lipit un afiş cu o fotografie a câinelui Javelot. 'Javelot este câinele regizorului nostru, Leos Carax', spune starul hollywoodian în acea înregistrare, arătând cu un deget spre fotografia animalului de companie.

'El provine din a treia generaţie de câini ai lui (Leos Carax, n.r.), care i-a avut pe bunicul său, pe tatăl său şi acum pe Javelot'. 'A dispărut ieri. Filmam o scenă într-un club, apoi am mers afară, el s-a speriat de zgomotul din trafic şi a fugit', a explicat Adam Driver. Parcul Royal din Bruxelles este ultimul loc în care fusese văzut Javelot, a precizat actorul, potrivit căruia mai mulţi oameni au început să cerceteze zonele învecinate. Adam Driver şi actriţa franceză Marion Cotillard interpretează rolurile principale în musicalul 'Annette', regizat de Leos Carax, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel