Cabral și-a lipit fesa de dulap. Cum a reușit Andreea să i-o dezlipească

cabral-dcnews
cabral-dcnews

Prezentatorul TV Cabral Ibacka a pățit-o. El, încercând să repare câte ceva prin casă, adică doar să lipească cu adeziv, a reușit să-și lipească fesa de un dulap. Andreea a râs 5-10 minute, după care i-a spus că trebuie... să-l epileze. 

Prezentatorul TV, deloc încântat de... epilare, a reușit să demonteze ușa, în timp ce Andreea îi spunea că cingura soluție este smulgerea ușii.

Cabral a scris, pe blogul personal, că "M-am pus pe telefon, la 1 noaptea, să-i întreb pe băieți dacă știu vreun solvent puternic dar care să nu mă topească și pe mine. Eram în stare să mă duc la culcare cu tot cu ușa, dacă-mi spunea unul dintre ei că dimineață mă pot dezlipi fără durere de nenorocita aia de ușă! Nimic. Epilarea era singura metodă. Iar eu sunt tipul de bărbat brav care cade cu motoreta în prăpastie și nu se vaită, dar căruia nu poți să-i smulgi doua fire din sprâncene că se vaită doi ani…Iar Nefasta voia sa-mi epileze ușa de pe bucă. Nu. Imposibil. Niciodată! După 20 de minute de discuții eu eram întins pe jos, ea desupra mea, chinuindu-se să-și țină râsul. Mi-a pus muncitorește un picior pe gleznă, s-a aplecat și-a prins ușa de la dulap cu amândouă mâinile și…- Stai, măi, ce te grăbesti așa, stai să mă pregătesc, că… Hruuuuști! Mi-a smuls buca! A smuls-o! Mi-a rupt carnea până la os, a zdrențuit-o, a sfâșiat o halcă întreagă de carne!".

În realitatea era puțin roșu, așa cum fiecare femeie, inclusiv soția lui este atunci când merge la epilat. "Prin așa ceva trec femeile la fiecare epilare?! Păi dacă e așa… noi, bărbații, n-avem nicio șansă să le înfrângem", a scris Cabral.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel