Buzdugan, despre libertatea în relație: Lanțul ți-l stabilești singur. Bărbații au tendința de a se lăsa dominați

Daniel Buzdugan
Daniel Buzdugan

Daniel Buzdugan are o căsnicie ce durează de peste 17 ani. Prezentatorul tv a vorbit despre secretul longevității într-o relație, abordând subiectul libertății în relație.

"Pentru mine libertatea este esențială. Ca structură, nu știu dacă e chestie care ține de zodie. Când văd cunoștințe care ca să iasă la o bere trebuie să recurgă la tot felul de artificii, zic de ce e așa de complicat când poți să îi spui că ieși cu prietenii, te plimbi cu bicicletele… La un moment dat plecam dimineața și veneam seara, aveam o pasiune pentru fotografie și mergeam cu un prieten să pozăm diverse și spuneam am plecat cu cutare și vin peste o oră, era simplu să spun unde sunt și ce fac. Libertate mai mare ca mine nu cred că a avut niciun bărbat.

Eu mai am o teorie că lanțul ți-l stabilești singur. Bărbații în ziua de azi au tendința de a se lăsa dominați, pentru că în primul rând nu au încredere în ei, “nu pot să îi spun că mă duc cu băieții pentru că se supără”. Mărimea lanțului ni-l stabilim singur. Dacă vrei să aibă lanțul 2 cm, rămâi acolo și ai să suferi ca un câine. Dacă vrei să ai libertate mai mare, păi ți-o iei tu singur", a spus Daniel Buzdugan într-un interviu pentru ciao.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel