Britney Spears șterge postarea cu scuzele adresate lui Justin Timberlake după comentariile acestuia din timpul concertului

Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres

Britney Spears a șters o postare pe Instagram în care spunea că îi pare rău dacă a "jignit vreunul dintre oamenii la care țin cu adevărat", după ce Timberlake a părut să răspundă în timpul unui concert. 

 

Cântăreața în vârstă de 42 de ani a distribuit inițial o postare pe Instagram duminică, spunând "îmi pare rău dacă am jignit pe vreunul dintre oamenii la care țin cu adevărat" în cartea ei de memorii, The Woman In Me.

Cartea, publicată în octombrie, a dezvăluit că a făcut avort în timp ce se întâlnea cu fosta vedetă NSYNC, Justin Timberlake.

Spears a postat scuzele împreună cu un clip cu Justin Timberlake cântând în emisiunea Saturday Night Live și a adăugat: "Am vrut să spun, de asemenea, că sunt îndrăgostită de noul cântec al lui Justin Timberlake, 'Selfish'. Este atât de bun și cum se face că de fiecare dată când îi văd pe Justin și Jimmy împreună râd atât de tare?".

Ea a șters între timp scuzele și postările care le însoțesc, după ce Timberlake a părut să răspundă în timpul concertului său de miercuri din New York.

"Aș dori să profit de această ocazie pentru a-mi cere scuze absolut nimănui"

Într-un videoclip înregistrat în timpul spectacolului său de la Irving Plaza, Timberlake poate fi auzit spunând mulțimii: "Aș dori să profit de această ocazie pentru a-mi cere scuze absolut nimănui".

Spears și-a șters scuzele și apoi a părut să-i răspundă lui Timberlake într-un alt mesaj, joi.

Aceasta a scris: "Cineva mi-a spus că cineva vorbește despre mine pe străzi!!! Vrei să aduci asta în instanță sau te vei duce acasă plângând la mama ta, așa cum ai făcut ultima dată????? Nu-mi pare rău!!!"

Spears avea 17 ani când a început să se întâlnească cu Timberlake, în 1999, după ce s-au cunoscut în cadrul emisiunii Mickey Mouse Club, care a fost o rampă de lansare pentru numeroase celebrități, printre care Christina Aguilera și Ryan Gosling.

Cei doi au fost împreună până în 2002.

În memoriile sale, Spears a descris sarcina ca fiind o "surpriză".

Ea a scris: "Pentru mine, nu a fost o tragedie. Dar Justin cu siguranță nu a fost fericit în legătură cu sarcina. A spus că nu eram pregătiți să avem un copil în viața noastră, că eram mult prea tineri. Dacă ar fi fost lăsat doar la latitudinea mea, nu aș fi făcut-o niciodată".

De asemenea, ea a descris avortul ca fiind "unul dintre cele mai chinuitoare lucruri pe care le-am trăit în viața mea".

Răspunsul lui Timberlake a declanșat reacții negative pe rețelele de socializare din partea multor fani ai lui Spears, unii dintre ei încercând să pună în trend hashtag-ul "#canceljustintimberlake", conform Sky News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel