Britney Spears dă vina pe mama sa pentru tutela instituită asupra ei

Facebook - Britney Spears
Facebook - Britney Spears

Britney Spears își acuză mama de participare la tutela abuzivă care a fost pusă asupra ei. 

Britney Spears își acuză mama pentru tutela care i-a controlat viața timp de 13 ani, transmite BBC. Tatăl vedetei, Jamie Spears, a fost imaginea publică a aranjamentului juridic, ceea ce înseamna că vedeta pop nu a avut un cuvânt de spus în afacerile ei personale și financiare.

Făcând o serie de mărturii online, cântăreața a susținut că a fost ideea mamei ei, Lynne.

„Mi-a distruss viața”

„Ceea ce oamenii nu știu este că mama mea este cea care i-a dat ideea”, a spus Britney. „Nu voi primi niciodată acei ani înapoi...ea mi-a distrus viața în secret”, a mai scris vedeta. 

În postarea acum ștearsă de pe Instagram, ea a continuat: „Știi exact ce ai făcut. Tatăl meu nu este suficient de deștept încât să se gândească vreodată la o tutelă, dar în seara asta voi zâmbi știind că am o nouă viață înaintea mea”.

Postarea lui Spears pare să fi fost făcută cu trimitere către tatăl ei, care a cerut încetarea „imediată” și „necondiționată” a tutelei. Aranjamentul este o formă de tutelă legală acordată în mod normal persoanelor care nu pot lua propriile decizii, cum ar fi cei cu demență sau alte boli mintale.

Tatăl susține că își iubește fiica

"Jamie își iubește și susține necondiționat fiica. Punct", au spus avocații săi în documentele de judecată obținute de BBC.

„Adevărul este că în urmă cu 13 ani, era necesară o tutelă pentru a o proteja pe Britney în toate sensurile cuvântului. Viața ei era o ruină, iar ea se afla într-o suferință fizică, emoțională, mentală și financiară. Prin tutelă, Britney a reușit să se întoarcă pe calea către stabilitate în toate aspectele vieții ei. Misiunea a avut succes și acum este timpul ca Britney să preia din nou controlul asupra vieții ei”, mai scrie în documentele de judecată. 

Avocații lui Jamie Spears au spus că cererea a venit fără „nici o avertizare” și că tatăl va preda toate documentele legate de aranjament, adăugând că nu are „nimic de ascuns”.

În postarea ei de marți, Britney l-a numit și pe fostul ei manager, Lou Taylor, ca ajutor în orchestrarea tutelei. Nici ea, nici Lynne Spears nu au răspuns la comentarii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel